Jubileum 35 jaar

Jubileumjaar 1982-2017 35 jaar Ver. Het Groninger Paard

Beste leden, donateurs en liefhebbers van het Groninger Paard,

Op zaterdag 8 april organiseert de jubileumcommissie de Dag van Het Groninger Paard Nienoord te Leek. Dit in het kader van het 35 jarige bestaan van de vereniging. Deze gezellige dag boordevol activiteiten zal plaatsvinden in en rond Nienoord bij Landgoedboerderij Oosterheerdt. Bijgevoegd vindt u een informatieflyer Flyer 8 april en het aanmeldformulier. Aanmelden 8 april 2017. Aanmelden is alleen nodig wanneer u deel wilt nemen aan één van de leuke clinics. Wij willen u uitnodigen om deze dag samen te vieren. Voor de ruiters, amazones en menners onder ons is er een programma opgesteld waaraan u kunt deelnemen.
U kunt uit één of meerdere onderdelen kiezen:
– Dressuurgerichte clinic onder leiding van onze inspecteur Sjoertje Hakvoort-Weerstand
– Marathon menclinic onder leiding van Alie Boekelo
– Introductieclinic cross onder leiding van Anica van Huis – Kortekaas
– Kennismakings TREC clinic onder leiding van Wendy Koekoek
– Puzzeltocht door de omgeving te paard of menwagen.

Ook zonder paard is er genoeg te doen en te beleven in en rondom de Boerderij. Zo zullen er verschillende stands en kraampjes aanwezig zijn, demonstraties, een luchtkussen voor de kleintjes en activiteiten om aan deel te nemen zonder paard. Het volledige dagprogramma zal binnenkort via de website en facebook gepubliceerd worden.

Wil je deelnemen aan één of meerdere clinics geef je dan op door bijgevoegd aanmeldformulier Aanmelden 8 april 2017 volledig ingevuld op te sturen naar groningerpaard_evenementen@outlook.com. De inschrijving sluit op 20 maart.

Wij hopen u te mogen begroeten op 8 april!
Houd de website en facebook in de gaten voor het laatste nieuws!

Met vriendelijke groet,

 

Namens de jubileumcommissie

Minka Warringa & Wilma Brinkman