Foto’s

Ter gelegenheid van ons 95 jarig bestaan in 2016 had het bestuur besloten om dit feestelijke feit te vieren met een barbecue aan het begin van zomervakantie. Gezien de positieve reacties hierop hebben we op 1 juli wederom een gezamenlijke barbecue gehouden. Dit jaar waren we uitgenodigd bij de familie van Nierop te Oosterbeek.  Op meerdere plekken door de tuin werd door de leden bijgepraat en genoten van wederom een geslaagde barbecue.

 

Als aanvulling op onze vergaderingen organiseren we jaarlijks een hokbezoek, hierbij gaan we thuis langs bij enkele fokkers om te kijken hoe zij hun dieren huisvesten. Naast de huisvesting komen ook aspecten als verzorging, en het bestrijden van ongedierte als bijvoorbeeld (bloed)luizen, mijten etc. aan bod.  Naast onze eigen leden zijn we de afgelopen jaren ook ook al bij zusterverenigingen uit de regio wezen kijken.

 

 

Zoals gebruikelijk hebben we in het eerste weekend van november weer onze jaarlijkse gecombineerde clubshow gehouden.  Hieronder enkele foto’s van de show.

Op 24 mei waren we te gast bij de Garvo in Drempt. Nadat we hier eerst onze vergadering konden houden, hebben we een uitstekend verzorgde presentatie en rondleiding gehad door de fabriek.

Foto’s van onze gecombineerde clubshow gehouden bij de Jumper te Arnhem.