Jonge dierendag en jaarvergadering 2020

Jongedierendag en Jaarvergadering 26 September 2020

De jonge dierendag en jaarvergadering van de Groninger Meeuwen Club word dit jaar in september gehouden. We gaan namelijk door de corona perikelen naar Wim van Dijk.  Hij heeft de ruimte om een jonge dieren dag te organiseren waarbij we de maatregelen zoveel mogelijk kunnen waarborgen. Echter is ieder lid er zelf verantwoordelijk voor dat hij/zij geen gezondheidsklachten heeft. En we moeten echt 1.5 meter uit elkaar blijven. Een mondkapje word geadviseerd. Het bestuur brengt een route markering aan waaraan een ieder zich dient te houden. We willen namelijk wel een leuke en gezellig dag hebben maar we moeten ons wel houden aan de voorschriften vanuit de overheid.

Dit houd ook in dat het bestuur het recht heeft de jonge dierendag op het allerlaatste moment te mogen annuleren als dit niet kan met de dan geldende maatregelen en voorschriften.

Het op en afbouwen doen we dan ook onder voorwaarden. Iedereen die helpt word geacht een mondkapje te dragen. Dit geldt ook als je helpt bij het schrijven tijdens de keuring. Omdat dit de momenten zijn waarbij 1.5 meter niet haalbaar zijn. Het zou wel fijn zijn dat we dit weer met vereende krachten kunnen doen. De prijsuitreiking is pas na het opruimen.

Verdere informatie volgt.