Groninger paard aanwezig bij Horse Event 2018

Events > 2018 > september > Groninger paard aanwezig bij Horse Event 2018

About this event:

Created by groningerbeheer

Expo Vijfhuizen - Haarlemmermeer

Het Groninger paard is ook dit jaar weer 3 dagen aanwezig op het paardenspektakel Horse Event. Dit jaar gehouden bij Expo Vijfhuizen bij Haarlemmermeer. 
Sandra Gorter verzorgt dit weekend en op vrijdag en zaterdag mogen er shows gereden worden. Kom gezellig een kijkje nemen bij de Groninger Paard stand. 

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar de zeventiende editie van Horse Event op 14, 15 en 16 september in Vijfhuizen! Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Het terrein wordt ingedeeld in vier area’s: jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen. De hoofdacts worden onder meer verzorgd door de Franse paardentrainer Pierre Fleury en Grand Prix- en showamazone Alizée Froment, eveneens afkomstig uit Frankrijk. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn: Annemarie van der ToornBritt DekkerBianca Schoenmakers, de zusjes Joyce en Jaydee de VosBastiaan de Recht en Feline de Jonge.

Horse event website 

Terug naar de agenda