Westerkwartier Paardenvertier

Events > 2019 > april > Westerkwartier Paardenvertier

About this event:

Created by groningerbeheer

Opende

Westerkwartier Paardenkwartier

De stichting Westerkwartier Paardenkwartier bestaat sinds maart 2008. Het is een initiatief van hippische ondernemers uit het Westerkwartier, opgericht op advies van de provincie Groningen en LTO Groningen. De provincie wil de paardenbranche in het Westerkwartier graag versterken en streeft naar meer recreatie op alle gebieden van paardensport.

 

Informatie over Westerkwartier Paardenvertier

Datum 20 april 2019 10:00u
Locatie Opende
We gaan er weer een leuke dag van maken!

WKPV 2019

 

“De blaadjes zullen net weer aan de bomen zitten en de lente zal te ruiken zijn…”

Daarom organiseren wij op zaterdag 20 april 2019 Vertier voor jou en je paard(en) in de buitenlucht van het Westerkwartier. Vertier in de vorm van een themarit voor ruiters en menners van verschillende afstanden door en langs het bos van Trimunt, over het zandpad van de oude trambaan, maar ook door het prachtige coulissenlandschap van het Westerkwartier. Vorig jaar voor het eerst om de Marumer Lage kunnen rijden ook dit jaar mogen we gebruik maken van dit prachtig stukje natuur gebied. Mede te danken aan STAATSBOSBEHEER 1 van de sponsoren.

Uniek is dat je onderweg op verschillende plekken zal worden uitgedaagd (als je dit wilt) om de samenwerking met jouw paard te laten zien. Marathonhindernissen en spelelementen die je zowel te paard of als menner kunt nemen, zullen op verschillen plekken langs de route staan. Oefeningen gebaseerd op behendigheid en vertrouwen. Alleen voor de uitdaging, niks is verplicht en je mag uiteraard helemaal je eigen snelheid bepalen. Kortom vertier, samen met jouw paard(en), wellicht vrienden en vriendinnen in het Westerkwartier.

Schrijf je in via dit het INSCHRIJFFORMULIER

In 2013 heeft RTV Noord een leuk filmpje van Paardenvertier gemaakt.

http://rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=120162

Voor vragen : 

 

P.s Volg al het nieuws over Paardenvertier 2019 op onze facebookpagina (Westerkwartier Paardenvertier). 

 

https://www.facebook.com/paardenvertier.paardenvertier

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, plant, gras, buiten en natuur

Terug naar de agenda