Lauwersmeertocht PSC De Marne

Events > 2019 > mei > Lauwersmeertocht PSC De Marne

About this event:

Created by groningerbeheer

Willem Lodewijk van Nassaukazerne & OT Marnewaard, Strandweg 21, 9974 SM Zoutkamp

http://www.paardensportdemarne.nl/

 

Willem Lodewijk van Nassaukazerne & OT Marnewaard, Strandweg 21, 9974 SM Zoutkamp

Info Tochten

2 keer per jaar organiseren wij een paardentocht die toegankelijk is voor ruiters en menners. Deelnemers mogen zelf groepen samen stellen. Alles vindt plaats op het kazerne terrein en de tocht is in het oefenterrein waardoor we geen openbare wegen hoeven over te steken

Voorjaarstocht 2019 is op 11 mei.

 

Aanmelden kan vanaf 1 april (echt waar)

 

Op 11 mei kunnen jullie weer genieten van een fantastische tocht door het oefenterrein van Lauwersoog. De tocht is ongeveer 35 km met een verkorte route van ongeveer 20km. Er is altijd de mogelijkheid om na de pauzeplaats rechtstreeks terug te keren naar de kazerne mocht dit nodig zijn.Alle informatie over onze tochten kan je vinden onder Info Tocht.(datum tocht is onder voorbehoud i.v.m. oefeningen die voor kunnen gaan).

Dagindeling van onze tochten.

 

Aanmelden bij de poort van de kazerne tussen 9.00 en 10.00 uur. Bij de poort staat controlepost 1 die het kenteken noteert van je voertuig (dit is een eis van Defensie) vervolgens wordt de poort open gedaan. Ongeveer 200m binnen de poort staat controlepost 2 aan de kant van de weg nog voor het parkeerterrein. Meld je aan met je aanmeldnummer. Je krijgt van de organisatie een enveloppe met informatie, bonnen voor de hamburger en gevulde koek en de routekaart. Als je de auto op aanwijzing hebt geparkeerd staat er in de loods koffie, thee en/of limonade voor je klaar, dit kan je zelf pakken. Op de pauzeplaats werkt dit hetzelfde. Je kan je gevulde koek vóór de rit ophalen of tijdens de pauze (bon).Vertrek van de Kazerne is tussen 10.00 en 11.00 uur. De organisatie let erop dat er niet te veel deelnemers tegelijk vertrekken, houdt hier zelf ook rekening mee alsjeblieft. Deelnemers vertrekken in groepjes die ze zelf mogen samenstellen. De Stichting huurt professionele E.H.B.O. in die de hele dag aanwezig is om te zorgen dat je zo snel mogelijk hulp krijgt bij ongelukjes en een juiste beslissing kan maken mocht er een ernstig ongeluk gebeuren. Alle route pijltjes zijn genummerd, onthoud alsjeblieft tussen welke nummers je ongeveer bent, in geval dat je hulp nodig hebt, op die manier weten wij waar we moeten zijn. De hele tocht bestaat grotendeels uit zandpaden en is goed begaanbaar voor iedereen. De tocht is ongeveer 35 km. De verkorte route is ongeveer 20 km. Er is altijd de mogelijkheid om rechtstreeks terug naar de kazerne te rijden mocht dit nodig zijn.De pauze vindt plaats in het Oefendorp “Marnehuizen”. Je kan zelf een lunchpakket meenemen als je dat wilt, drinken wordt verzorgd. Bij terugkomst bij het viaduct bij de achterpoort meld je je af door je aanmeldnummer te roepen naar de organisatie of je routekaart af te geven. Deelname kost 10 euro p.p, dit is inclusief koffie/thee,limonade,koek en een broodje hamburger. De dag is ongeveer om 16.00 uur afgelopen

 

Terug naar de agenda