Patijn’s Paarden revue tijdens CH Eext

Events > 2019 > juni > Patijn's Paarden revue tijdens CH Eext

About this event:

Created by groningerbeheer

Adres evenemententerrein: Boermarkeweg 9463 TJ Eext

Woensdagavond 5 juni 2019 – Evenemententerrein Eext

 

Oproep voor PATIJN’S PAARDEN REVUE
Spectaculair paardentheater – 📌WOENSDAG 5 juni 2019 20:30 uur tijdens CH Eext.

De organisatie van CH Eext heeft ons benaderd om een aantal brave bomproof paarden mee te laten doen in dit theaterstuk.

Voor meer informatie zie: https://cheext.nl/patijn/

Aanmelden graag een mail sturen naar groningerpaard_evenementen@outlook.com t.a.v. Wilma o.v.v. Patijn Eext
Minimale eisen:
– eigen vervoer naar Eext
– beschikbaar op WOENSDAG 5 juni 20.30 uur
– beschikbaar voor eventuele oefendagen
– braaf – bomproof paard

Voorlopig hebben we helaas niet meer informatie, heb je vragen dan stel ze gerust.

“Patijn’s paarden revue” is een spetterende, verrassende show waarin het paard en de geschiedenis van het Concours Hippique Eext centraal staan. Tal van showelementen uit de paardensport worden afgewisseld met dans, muziek en theater. Van de oprichting in 1927 tot de gedwongen stop in de oorlogsjaren, van de ponyclub tot de MKZ-problematiek, het komt allemaal voorbij.

“Patijn’s paarden revue” gaat over verbinding, over samenzijn, over samenwerken en saamhorigheid. Verbinding onderling, in een organisatie die al zo lang bestaat en zo verankerd is in de samenleving. Verbinding met de regio, door medewerking van diverse maneges en paardensportverenigingen en –liefhebbers en andere verenigingen zoals toneel, muziek, dans, etc. Verbinding met Drenthe, waar cultuur én paardensport bruist als nooit tevoren. Verbinding met heel Noord-Nederland, want sinds jaar en dag komt het concourspubliek van heinde en verre.

“Patijn’s paarden revue” is een spectaculaire avond voor iedereen, niet alleen voor liefhebbers van de paardensport. De verbinding tussen cultuur en paardensport, tussen professionals en amateurs levert een show op met voor ieder wat wils.

In deze spectaculaire revue zien we bekende (zoals Trick riding team “The Future Guys”, Fam. Chardon) en onbekende beoefenaars van de paardensport samen met bekende (zoals Albert Secuur, Miranda Bolhuis, Martijje Lubbers) en onbekende acteurs, musici en dansers samen in één show.

Afbeeldingsresultaat voor patijn paardenrevue eext

 

https://www.facebook.com/events/756624064706807/

Patijn’s paarden revue

 

Terug naar de agenda