(Nationaal Hitteplan) Regionale Keuring Ameland

Events > 2019 > juli > (Nationaal Hitteplan) Regionale Keuring Ameland

About this event:

Created by groningerbeheer

Ballum Ameland

Voor de keuring donderdag a.s. tijdens de Ambachtelijke dag te Ballum heeft de organisatie gehoor gegeven aan de oproep om geen dieren bloot te stellen aan de extreme hitte die verwacht wordt. De vewachting voor Ballum (Ameland) is 36 graden Celsius. Geen geschikt weer voor een optocht en een keuring voor Paarden. Daarom gaat de inspectie en de jury op eigen gelegenheid langs de zes aangeboden veulens van de in februari overleden hengst Mats. Want de kans bestaat dat één van de vier aangeboden hengstveulens een mogelijke troonopvolger van Mats kan worden. Dus mocht u van plan zijn om een bezoek te brengen aan de Ambachtelijke dag? Dat kan natuurlijk altijd, maar de paarden lopen niet mee in de optocht en worden niet om half twee op het terrein achter het Gemeentehuis gekeurd.

 

 

Terug naar de agenda