Dag van de Lakenvelder 2019

Events > 2019 > september > Dag van de Lakenvelder 2019

About this event:

Created by lkvbeheer

Ieder jaar kennen we in Nederland op de eerste zaterdag van september de Dag van de Lakenvelder. Vanaf 2011 is het steeds een groot succes geweest en in 2014 was het zelfs in Nederland, België en Ierland, dus echt internationaal. Deze dag is een prima manier om boeren, burgers en buitenlui te laten kennismaken met ons oud-Hollandse veeras de Lakenvelder. Tevens blijkt het een prima manier om fokkers met elkaar in contact te laten komen. Veel leden van de VLR rijden met groot plezier een rondje langs hun collega’s. Voor dit jaar zijn er al enkele opgaven binnen. Ieder lid van de VLR die mee wil doen, zowel in Nederland, als daarbuiten, is van harte welkom. Wie mee wil doen op zaterdag 7 september om zijn of haar dieren te laten zien, kan zich opgeven bij: Jan Maat Tel. 0 650 208 969 of via janmaat30140@gmail.com Ook voor informatie en vragen kan men hier terecht. Er hebben reeds 2 Lakenvelder bedrijven zich opgegeven t.w. Gosse van der Woude in Aalsum en Gert Nijkamp in Collendoorn. Alle deelnemers worden direct geplaatst met naam, adres en gegevens op onze website Hier voor alle deelnemers.

Terug naar de agenda